Až do kupé zavítá mi štiplístek
a oznámí mi že stojíme v konečný,
podám mu z peněženky trojlístek,
a řeknu mu že tenhle je zpáteční,
až berňák přijde dojíst zbytky,
uvařím co mám, trochu to připeču,
oblohou psa, trencle, suchý kytky,
však vzpomíku na Tebe, tu zatluču!