Výzva
Anotace: tak trochu enviromentální
Nebe rudým ohněm plane
v modrém moři vytesané
vlastní krví podepsané
Lidem všem:
čekán příchod Mesiáše!
Vraťte se do jeskyně
tím očistťe vzduch
JÁ sluneční bohyně
JÁ truchlivý Bůh
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: AndyKo, Le ver luisant, Marfuša, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)