Digitální svět
Anotace: Snad každý občas mívá pocit, že v dnešní hektické době bývá zavalen až příliš umělou inteligencí, počítači, roboty... Proto toto.
V digitálním světě
obětí budeš v odvetě
digitálního světa,
věř, nastane příšerná odveta.
Digitální svět
dostane tě hned.
Foťáky, mobily, čítače,
věř, se zapomene, že se pláče.
V digitálním světě
čelíš bajtové odvetě,
dvojková soustava tě dostane
dřív, než ji stačíš proklít; "Satane!"
Komentáře (0)