Nad sklenkou vína
Anotace: Všem připíjím na zdraví
Nad sklenkou vína děláme si plány
........................ začínají flámy
........................ už to v nás pění
........................ vidíme co není
Omamný buket navozuje fikce
.................... a je to v pícce
.................... ztracené mládí
.................... máme se rádi
Uvolnění čelíme smutkům i slastem
.................... všemu pouhým chlastem
.................... překotnému snění
.................... problému co není
- tak ať slouží -
Přečteno 317x
Tipy 17
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, JA.RO., Zasr. romantik, sluníčko sedmitečné, NikitaNikaT., Psavec, hanele m., Tacca, WAYWARD, Lady Carmila, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)