Vůně heřmánku
V pavoučí síti hledáme kout
na loďce z mýdla budeme plout
ve starém svitku papiru číst
na dlaň ti obtisknu stříbrný list
splyneme s nocí v barevném hávu
pod křídla vějíře složíme hlavu
dříve než usneme po vánku
pošleme vůni z heřmánku
Přečteno 426x
Tipy 12
Poslední tipující: Eru Alonnar, s.e.n, Bíša, Házté, Marfuša, labuť, enigman, WAYWARD, Jana M.
Komentáře (5)
Komentujících (5)