Nemoc
Anotace: Nemohu si pomoci,nespím zas dlouho do noci-přemítám o "Nemoci"
Krutou daň si zase vzala
a na nic se nezeptala,
pomalu Tvé tělo užírala
a Ty už nejsi mezi náma,
i když jsi tak bojovala.
:-(
Vzpomínky se teď na mě valí
a v očích slzy pálí a Ty...
...Ty jsi někde v dáli.
Snad tam u nebeských bran.
Však jediné co mě mrzí,
když člověk odchází,
až příliš brzy.
Sedím teď na zemi
a zírám na nebe...
...jaká že to hvězda
rozzářila se za Tebe.
KW
Přečteno 578x
Tipy 22
Poslední tipující: Taog, Pevya, Sleepwalker, Bíša, hašlerka, divoska_jaja, Jarka, Quigleika, hezule, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)