Jistota nejistoty
Anotace: v opojení nocí a alkoholem
Nehledej jistotu.
Nikde žádná není.
To, co je dál, za skutečností,
bývá je snění.
Všechno je nestále
jak bublinky v šampaňským.
Je těžký poznat kam jít.
A s kým.
9.6.2009
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: jani, maliska
Komentáře (1)
Komentujících (1)