Mezičas
Anotace: bouračka - úsměv - klid
všední zítřky
neschopnost rozhodnout.
vydlabané vnitřky
srdce, co nelze probodnout.
končící rána
s výhledem na řeku
bílá vrána
letící k pokroku.
ledová voda
upřímné úsměvy.
žádná náhoda
do sebe pohledy.
věř mi
jako já tobě.
věř mi
nebo aspoň sobě.
věř
a nech si spasit duši.
věř
a rázem ti to sluší.
Přečteno 293x
Tipy 7
Poslední tipující: gallatea, Dračičák, WAYWARD, Hloupá Květinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)