Soběplavba
V druhém plánu noci
zaválo trochu jitrocele
a venku svítí hvězdy
jako na pouti...
Večerní čtení moudra
ve svitu plápolavé svíce
kazím si oči,
ale elektřina emigrovala...
Ve druhém plánu hlavy
rodí se zbabělé myšlenky
nechat učení a jít spát,
opít se vůní jasmínu...
Ale vždycky jsem radši hledala
v druhém plánu veledíla,
tak jsem si uvařila čaj
a pokračovala v soběplavbě...
Přečteno 228x
Tipy 15
Poslední tipující: Tanzania, Romana Šamanka Ladyloba, Stoneman, Bíša, Zpátky, Psavec, enigman, Marfuša, NikitaNikaT., labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)