Přítel
Né každý je ti přítelem,
kdo na oko se staví.
Kdo v neštěstí tě neopustí,
ten přítel je tvůj pravý,
Proto vždy při volbě přátel
vždy opatrný buď,
a né podle zevnějšku ale podle srdce suď.
Přečteno 608x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)