Nemrač se
Anotace: ... já se také nemračím
Snad erupce na slunci
můžou za naše činy
nebo snad
někdo jiný
nevím
a po tom ani nepátrám
jisté je
že dneska šťastný den
mám
na všechny okolo se
usmívám
a zlé pohledy
nevnímám
slunce ať spálí
všechny splíny
nebudu jiná
a ty nebudeš
jiný
právě proto
ti úsměv posílám
nemrač se
svého štěstí
jsi strojvůdce
sám
Přečteno 337x
Tipy 42
Poslední tipující: Holis, Kapka, enigman, jedam, Roger, Anastacia-Jane, Radek.oslov.Šafárik, labuť, kouzelníček, WAYWARD, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)