Anotace: Co kdyby tu někde byli! Překvapila mně reakce na poslední básničku.Co jsem to zase provedla.Tak mně nebijte,já se polepším.Ale nevím,jestli dnes.
Tak ti zelení mužíčci určitě někde jsou, ale nevím, nevím, jestli někdy přiletí. Hezká básnička :)
11.06.2009 23:17:00 | Le ver luisant
Ufoni prý jsou zelení,tak až nám časem dozrají
třeba pak jako červené jahody se trhají...
10.06.2009 21:41:00 | Květka Š.
Piš jak umíš :-), mě se to líbí.Ne vždy platí, že jen vzletná slova znamenají skvělou báseň !...ST!
10.06.2009 21:29:00 | Házté