Každá vteřina
Blahově hltám každičkou vteřinu,
co žije ve stínu,
abych jí potom napsal do řádku,
možná ještě pořád mám rád tu pohádku,
možná se stanu příští nadějí,
co už nevěří tomu,
proč dávám jí vinu,
když se pořád vracejí,
než je zas potkám u věží,
u zvonu, v ulicích jak běží,
dám jím znamení,
hledám, kde pramení,
přijde věčně hladová,
co je ale pořád tak naivní,Bláhová
Přečteno 285x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Lea Aura, Bíša, Tanzania, Psavec, nejsembásník, danav, bejbyyyy, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)