chybama se člověk učí...
Anotace: ***************************************
------------------------------------
Myslíš si, že
když vyjde Slunce
šedé, nastaví svou
rudou líc,
že jsem dítě,
které vyjde Ti vstříc?
Tak to není, smiř se s tím,
že za Tvou duši oroduje
jen Tvůj stín,
mé druhé já,
co nechce číst
myšlenku, kterou chci
vskutku říct,
kniha v srdci dokořán,
dala jsem na dlaň
a! opět zaplatila krutou daň.
Ne, už se neobnažím,
Sibiř je teď má Zem',
kruté chvíle, hlad a muka
díky Tobě, já sobě otrok jsem,
ne, nevadí...
má chyba, chápu,
svlékla jsem kůži na trhu
prodána za třicet stříbrných,
v myšlenkách tápu,
chci vrátit pár minut mizerných!
----------------------------------
Přečteno 369x
Tipy 50
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kapka, Juraj Hrom, WAYWARD, Stoneman, kikis, Mbonita, enigman, Tanzania, carodejka, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)