Anotace: ve znamení Vah
Váha dokáže vše zvášit a lecos vyvážit, ne nadarmo se o ní řéká, že je diplomat... jenže, co s lidmi, kteří něchcou, nechápou, chápat nechtějí, neslyší, jen své řeči si vedou, ječí, nadávají, jsou hysteričtí, vzteklí, vyděrační, urážliví...? Aj s tímto si prý váhy rady ví :o)
12.06.2009 19:20:00 | NikitaNikaT.
Moc krásná. A je to úplně přesně. Ještě že něco podobného nanapadlo napsat nás lvy, to by asi bylo trochu divočejší :-).
11.06.2009 12:22:00 | destovecka
...ano, ano :) ... také jsem váha ... (nejcitlivější znamení, někdy si říkám, bohužel) ...
11.06.2009 12:06:00 | toužím.jít.dál
...to už se nezmění,měla jsi se narodit o kousek později,štír to je to znamení :)
11.06.2009 09:55:00 | WAYWARD