Život v zákopu
Anotace: Napsal neznámý voják 1917
Slunce svítí a já bdím
Všechno mě bolí a já sním
Sním o tom , že je mír
Všude klid a jen děský křik
Křičení mě probouzí z mého sna
Palba z kulumetů a děl je tu zas
Děla pálí o stošest
Nepřítel útočí jak zběsilej pes....................
Slyšim jak kulky kolem lítají
Strach už mi však nenahánějí
Oči mé už nic nevidí ................
Přečteno 328x
Tipy 9
Poslední tipující: Sweet KiWi, Lea Aura, nejsembásník, batůžek na motorku, Anne Leyyd
Komentáře (4)
Komentujících (4)