Smích/Pláč
Anotace: Všem ten smích...ten pravý, od srdíčka ... co pohladí, zahřeje, uzdraví, naplní ... prostě prospěje :) ...
Smích a pláč,
co jsi zač,
jak a nač,
ne; jen pláč...
Pláč a smích,
smát se - hřích?
Ani mnich,
je to v nich...
V bestiích,
životních,
prokletých,
ubohých...
Pláč tedy jen,
již žádný sen,
je to pojem,
pouhý dojem...
Smát se chvíli,
byl bys milý?
Zapomeň; nejen žíly,
krev prolily...
-i duše, srdce, tělo-
Přečteno 268x
Tipy 18
Poslední tipující: enigman, Tanzania, Isquieasuus, bejbyyyy, Paulín, Psavec, Jana M., floreciente, NikitaNikaT., WAYWARD, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)