Den Blbec
Anotace: není den jako den.....
Někdy den Blbec
utáhne lidem oprátky
uzamkne ke štěstí klíč
nechá je čekat za vrátky.
Ve vlastní šťávě
nechá nás tavit
proboha lidičky...
jak se ho zbavit?
Nálady nepřidá
hrabe se v našich srdcích
jeho čas odbíjí
BIM..BAM
v hodinách bicích.
Někdy den Blbec
utáhne lidem oprátky
já ale nechci stát
nečinně za vrátky.
Posouvám závaží
snad v pravý čas
zda dolů neb nahoru
toť na každém z nás.
BIM..BAM
čas odbíjí
v hodinách klíč
otevřená brána ke štěstí
den Blbec je pryč!
Přečteno 315x
Tipy 22
Poslední tipující: Juraj Hrom, Churry, jedam, bejbyyyy, enigman, Lea Aura, Bíša, Psavec, Tacca, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)