mno co říct... ty víš, já vím... má to plus i mínus, má to pro a proti, ale pokud se rozhodneš pro tu variantu, promiň, nepodpořím tě... víš že v tomhle ne, ale štěstíčko s Radkem ti přeju ;)
11.06.2009 18:48:00 | strašidýlko-střapatý
To mi zní jako vyznání... začínající zamilovanost. Pěkné. Máš ode mne ST!
11.06.2009 18:05:00 | NikitaNikaT.