Anotace: Jak se mnozí z nás někdy zbavují týdenního stereotypu.?Mám to rád.....................
neříkam nikdy né
snadno se to přežené
a pak hesky v osamnění
vracíme světu
krásný chvilky
a polibky holky
co nepotkame
protožeme nechceme
trošku mně inspirovala ta tvá basnička,je pěkná
27.06.2009 13:01:00 | Radek.oslov.Šafárik