Anotace: Už dlouho jsem nenapsal žádnou typicky zasr. romantickou báseň.
Sbírka: Špatně tajená láska
Romantika s tvrdým dopadem :) ... (nu, bohužel i tvrdá realita - tedy snad ne všude :) ) ...
12.06.2009 11:30:00 | toužím.jít.dál
No, první dvě sloky mě našeptávaly, že snad máš u mě štěnici, ale poslední to rozsekla... nemáš! :o))
12.06.2009 08:14:00 | labuť
Tak jsem se při čtení rozněžnila a ta Božka mě úplně rozhodila - megera! :)))
11.06.2009 22:21:00 | 5thelement
Tak jo, tahle je zasr.romantická !přesně tak to bývá...a končí těma špinavejma ponožkama...
11.06.2009 21:27:00 | nejsembásník