Taky tudy ráno projíždím a vždycky vzpomenu na tebe, kolik obrazů z tohoto místa dokážeš popsat. Dílko moc pěkné.
14.06.2009 08:31:00 | Marfuša
Opět svým způsobem hloubavé dílko, až mne vtáhlo do děje, tak trošku jsem si to všecko představila.
13.06.2009 22:58:00 | NikitaNikaT.
Taky kolem vody do práce? - hezky jsi to popsala...
já jezdím do práce kolem rybníka...
tak to vypadalo dnes ráno /viz moje dnešní dílko/...
12.06.2009 19:49:00 | nejsembásník
Já chodím zase sledovat rybník :-) Ale v posledních dnech se hodně čeřil...
12.06.2009 13:39:00 | Chancer