pozdní podzim v ráji
Anotace: nevím ani jestli je všechno správně, ale co kdy by se tohle stalo:-)
( všechno bylo přece domluvený )
jabko touhy přepadla hniloba
opadal strom poznání
na hada chystá se žaloba
před bohem čeká ho jednání
že zapomněl evě těch pár slov
a zkřížil tak plány
na lidskej chov
Komentáře (4)
Komentujících (4)