Život
Život někdy vypadá na první pohled jako starý ušpiněný oprýskaný kus nábytku s poškrábanou politurou a rozkradenými, nebo poztrácenými příbory, s vrzajícím šuplíkem,který při otvírání drhne bokem...
Život někdy vypadá na první pohled jako stará laciná sesychající květina daná z nutných důvodů...
Život někdy vypadá na první pohled jako starý pes,který každodenně sentimentálně vyšlapává asfalt kolem mého domu a rituálně zvedne na rohu tlapku spíše ze zvyku...
Ale...
na druhý pohled...více zostřující...
všimneš si v tom kusu nábytku... zapadlých lístků do kina na zítřek pro dva, na film,který má už týden vyprodáno...
všimneš si...jak na uvadající květinu usedne motýl a jeho složená křídla vypadají proti slunci jako srdíčko...
všimneš si...že ten pes má na psí známce napsanou Tvojí
adresu kdyby se zatoulal a nemohl najít cestu domů...
Věřím...prostě věřím v Lásku.
Přečteno 328x
Tipy 25
Poslední tipující: Jahudka167, Harr, Mbonita, carodejka, Písklátko, hanele m., bejbyyyy, enigman, Meriel, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)