...Momentka z fantazie...
V jednom okamžiku,
jsem viděl,
u své pravice,
periferním viděním,
jako na bělavém triku,
s černým nápisem
když se styděl,
při svojí námitce,
zastřeného vidění,
zlého vědění,
pýchy marnivé,
lživého svědomí,
kdy falešně řekl stůj,
já jsem přítel tvůj.
Přečteno 368x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., padající do neznáma, Aurora., Bíša, Butterfly-effect
Komentáře (0)