KOČKA
***
Kočka škrábla o parapet
strachy hrůzou zhlížím na svět
bouchám pěstí do podstaty
mizí pocit nejistoty
ty jsi já a já jsem ty
myslím jako před věky
o lásce co nebyla
se mnou jsi se zkur*ila
do klubíčka holé lásky
netahat se za provázky
dát si něhu
souznění
já to nevím
kdo to ví
JÁ a TY
já vím . . . že ne vy
***
Přečteno 351x
Tipy 57
Poslední tipující: PIPSQUEAK, maliska, NikitaNikaT., Indigo, Íá, kuskus pruhovaná, Kapka, Lea Aura, saralara, snupicek, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)