Ty máš úžasný a zváštní styl psaní. Je to opravdu ohromující. Ještě jsem se nesetkala s autorem, který by psal jako ty. Moc pěkný. ST.
13.06.2009 10:20:00 | Luccissek
...z básničky na mě dýchá intenzita...vidím ty oči...krásně jsi to napsal...
12.06.2009 11:20:00 | toužím.jít.dál