Anotace: ... ne Matějská, ani jiná kolotočnická .... :-), omlouvám se trochu za zneužití veršů pana Vrchlického ... jejich dokonalost ve mne vzbuzuje údiv a respekt smíchaný s pokorou ... krásný červen všem ...
Sbírka: Krétské potulování
Jee, vapiti :-) Zdravím tě zas po době...
Jo tyhle kopretiny..je jich tu dost ale ostatní sběrači jsou taky docela rychlí! To občas naštve..tak i tak je prostě zapotřebí mít rychlou ruku :-))
12.06.2009 13:48:00 | Chancer
... ja šel šel dál bejby ...
:-) bóžinku, tebe sem nečetla, ani nepamatuji :)
12.06.2009 08:27:00 | Romana Šamanka Ladyloba