Golem
Já jsem Tvůj Golem
a Ty jsi můj šém
pro bytost uplácanou z hliny
jsi život a lék na všechny splíny
jsi krásná uvnitř i zvenčí
i když osud naše pouto ztenčí
já stále budu čekat
zahalen v plédu vzpomínek
až odkudsi zjeví se malý kamínek
a dá mi život místo vzpomínek
já jsem Tvůj Golem
a Ty jsi můj šém
bez Tebe jsem jen hromádka hlíny
co brzy v prach se promění
já jsem Tvůj Golem
navždy
Táta
Přečteno 336x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, enigman, Meriel, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)