Anotace: je jich dost,jsem jeden z nich
Tak každý z nás je tak trochu blázen a kdo tvrdí, že ne, tak si lže do vlastní kapsy. Jinak, upřímná a moc hezká báseň...*:)
05.03.2010 20:26:00 | PIPSQUEAK
proc byt normalni kdyz muzes byt blazen...jen te ti "normalni" nepochopi...to si pak musis najit dalsiho blazna, aby ses citil normalne...
09.08.2009 18:28:00 | Boženka Němcová
bezvadně si to zvládla,to já jsem takový blázen,že bych se v tom zamotala - dobrý
15.06.2009 20:28:00 | Elisha
Perfektní a nápadité dílko, moc mne zaujalo, skvělé! Já, já Ti oslove věřit budu :o) a věřím, že aj jiný, když každého, svými slůvky, tak hezky oslovíš :o)
14.06.2009 09:27:00 | NikitaNikaT.
Nedá se říct, že bláznům nikdo nevěří, jen se jijch názory stávají zpochybnitelnými a naiviními. to si ale myslí ostatní lidé.
Bud blázen, máme to nejhezčí, veř mi :)
12.06.2009 09:32:00 | PoeziGirl