Anotace: Něhu v sobě mějte, lásce ji rozdejte a též ji přijímejte...Něžná láska - dar a krása...Proč se více a více u lidí vytrácí?...
Hazentla: Mluvíš mi z duše :) ... přemýšlela jsem nad tím slovem, zda ho tam dát či ne ... též se mi nelíbí ...
12.06.2009 11:13:00 | toužím.jít.dál
Na tom něco je..je pravda, že to slovo je výstižné..ale stejně se mi nelíbí - ovšem básnička není moje, můžu si tak maximálně dovolit tu kritickou připomínku..:)
12.06.2009 10:08:00 | Hazentla
Děkuji.
Hazentla: ano, souhlasím, už proto jsem to slovo dala do uvozovek, protože je výstižné, ale ne úplně hodící se do této básničky ...
12.06.2009 09:46:00 | toužím.jít.dál
Něhy a lásky není nikdy dost..ale kdo hledá najde..
PS: jestli můžu mít maličkou - úplně malinkatou - kritickou připomínečku; nelíbí se mi tam to slovo "mrven"...nějak se mi nehodí k tomu hledání něhy.
12.06.2009 09:25:00 | Hazentla