Vráska krásky
Vráska krásky
Smutek duše
Rýha na srdci
To tiše píše
Jenom stále
Ne míň než pokaždé
Ten stejný strach
Vždyť zase zklame tě
Myšlenky horečné
Tělo se nepohne
Více je otázek
Nemilosrdné
Jen jedno vím
To, co se nemění
Nikdy se nevzdat
Než porozumím
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Radek.oslov.Šafárik, padlý anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)