Nechci Ti být...

Nechci Ti být...

Anotace: Tak tohle by mohl konečně pochopit...

Nechci Ti být přítěží,
která tě k zemi táhne.
Nechci Ti být otěží,
která rozhoduje, kam máš jít a kam ne.

Nechci Ti být soudcem,
který tvoje skutky váží.
Nechci Ti být porocem,
co hodnotit se Tě snaží.

Chci Ti být jen pomocí,
co dává sílu krokům tvým.
Chci chránit Tě před bezmocí
jen svým bezmezným přátelstvím.
Autor Dragoniana, 12.06.2009
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: padlý anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej mezi literáty!

12.06.2009 12:00:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí