Čajovna
Anotace: naší čajovně :)
Sbírka:
Myšlenky
Nahoře na půdě leží ukrytá,
plná vůní, klidu a pohody.
Čas tam pomalu utíká,
je to krásný ostrůvek svobody.
Když přijdeš tam, vystoupáš nahoru,
obklopí tě pocit štěstí.
Najdeš klid, přátele a pokoru,
v tom spěchu života dnešním.
Je to koutek relaxace, odpočinku
při pití dobrého čaje.
Nemyslíš na ten shon pod tebou venku,
tady nabíráš síly a špatná nálada jak led taje.
Zelený meč, Lapsang, Velká brána,
a mnoho dalších druhů, vůní, chutí.
Připomínají východ slunce časně zrána,
ta atmosféra mě tam znovu chodit nutí.
Přečteno 358x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Dota Slunská, Emily Winnacott, bejbyyyy, Tanzania, 11prdelka, hanele m., stravla
Komentáře (8)
Komentujících (8)