Statická
Anotace: ...tak se mě zdá, že to někdo blbě nadimenzoval...
***
Nedá se to popsat slovy.
Jsem jako nosník ocelový.
Potýkám se s vlastní vahou,
zdá se to být marnou snahou…
Z hora tlaky, z boku taky...
Nevěřím už na zázraky
Můj dům to má spočítané
Jasně vidím, co se stane..
Ve výpočtu někde chyba..
Vše se chvěje, praská,hýbá
Dovolený průhyb není.
Mezní stav je přetvoření!
Přečteno 281x
Tipy 22
Poslední tipující: janewe, Kapka, Dota Slunská, Woski, René Vulkán, Jana M., enigman, Psavec, NikitaNikaT., Churry, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)