posun
Mlýnek mele
soudce a kat jedna tvář
ruce pod polštář
civím na strop
a na stropě velký drop
a drop otevřel zob
a něčím mě zalévá
nevím jestli je to hrob
nebo sladký mok
a dlouhé pauzy
zhovadilost
píšeš intimně
obtiskneš duši na papír
vrážíš si ruku do útrob
a vytáhneš sklenici s jahodami
tvá duše
tvé srdce
není zkažené, nehnije
dětské pusinky
otisk líček
fotky emocí
malé zpocené pyžamo
malý límeček
sklenice z kompotem,
není sladká
není hořká
je
Přečteno 363x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, BERYL.K, floreciente, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, Psavec, ziriant, labuť, Tacca, 6thSun, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)