97
Vzduch prosycený
potem,
hnilobou…
Je nízký tlak,
k zalknutí.
A oči pálí,
potem,
a dezinfekcí…
Všechno se bortí,
dotekem ruky,
pohledem očí…
Co dál ?
Co je tam dál ?
Podstata absorpce,
křivule s vahami,
Ve zlomku etapy,
písek a dál,
Křečové kreace,
prstýnek s vranami,
Klovají do očí,
klovají dál.
V zahradě altánek, pod klecí na zámek,
právě má dýchánek, mentální mazánek.
Siestu ukončil, začátek další,
proč by se neopil, snad pro něj vzkáží.
Dotekem ruky,
Pohledem očí,
A dál…
Co je tam dál ?
Pod střechou s vikýřem,
zašlého věku,
Podkroví lituje,
hledá svůj grál.
Mrknutím prověří,
zhodnotí prověrku,
Budoucím ukáže,
až někam dál.
Sochy nad schodištěm,
vztyčené z noblesy,
Vzpřímeně kráčí,
kamenná tvář.
Podivný doprovod,
podivných stráží,
Po schodech dolů,
až někam dál.
V zahradě altánek, pod klecí na zámek,
právě má dýchánek, mentální mazánek.
Siestu ukončil, začátek další,
proč by se neopil, snad pro něj vzkáží.
Dotekem ruky…
Pohledem očí…
A dál…
A jak… ?
Je nízký tlak,
je k zalknutí.
Přečteno 298x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, ziriant, chroust17, Jana M., Striptérka, labuť, CorrimsonTom
Komentáře (1)
Komentujících (1)