Jízdenka do Francie
Mapa zmáčená slzami
už není cesty zpět
mnohokrát zprohýbaná jízdenka
jízdenka do Francie
svět na dosah ruky...
...ale smrt ještě blíž?
V ruce vstupenka z Eiffelovky
a v očích slané slzy
dál už jen vzpomínky
a v rozechvělých prstech
jízdenka do Francie
a co je vlastně svět?
Hádky, křik a slzy hněvu
v batohu jízdenka do Francie
na prkna, co jsou celý svět
a prostě jen nejsou prachy
na zpáteční jízdenku...
samota?
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: její alter ego, Kapka, Házté, Elisha
Komentáře (0)