Těším se na Polívku
Anotace: Dneska z rána mi to zvedlo náladu
Vystupujíc na zastávce
Do očí mě udeří
Bilboardová to slova
Téměř na mě zaječí
Bolek zase vystupuje
Ve městě má nový flák
Zajdi na něj do divadla
S ním poletíš jako pták ............(do oblak)
Rychle lístky možná budou
Než se srdce rozkočí
Rozervaná budou ústa
Hlava ta se zatočí
Prominou mu jeho pitky
Vnímat chtějí jenom um
Za toliko optimismu
Nárokem má klidně dům
Ať si farma, "ňáký" filmy
Herecký je velikán
Já se prostě hrozně těším
Tak vám to tu povídám ........(autogram už dávno mám)
Přečteno 280x
Tipy 10
Poslední tipující: stravla, somewhere, Psavec, Zasr. romantik, Tacca, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)