snad
.
snad je
tam někde
nad námi
fše
a jde
si to do rytmu
ze sebe
pořád
dál
x
má cíl
you welcome
už jsi tam
y
a potom
co fčil nafečír ?
jdi zase znofa dokola ?
jak ten fůl u žentouru za touhů pouhů
snad je
tam někde
nad námi
nic
a za ním jen víc a více a nejvíce svící svítících
od Blanice až za Měsíc Cyrana a mnohem dál
až do rána nového nicotou
v temnotách
tam někde
nad námi
svítí si
svící
nic
až
na
Měsíc
a ještě dál
tam, kde až dosud
Adamův brácha Ýtý zůstal stát
na dávný hoře Řýp ze strachu z výprasku
na zadek
možná
byl taky člověk
anebo víc
snad
se jednou
poznají víc a nic
bez hranic našich lící spících pod svící
a fše ostrouhá na drobňoučko mrkfičku
a bude zase nic
.
Přečteno 269x
Tipy 13
Poslední tipující: WAYWARD, Lota, labuť, Churry, Psavec, J's .., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)