k narozeninám
celou noc jsem trnul strachy
co já ti dnes děvče dám,
na zlatý šperky nemám prachy,
ale teď už nápad mám
když jsem v práci rovnal lyže,
přemejšlel jsem trošičku,
tak pojď ke mně děvče blíže,
složil jsem ti básničku.
O tom jak jsem sháněl dárky,
po celý den dneska v práci,
chtěl jsem ti dát krůtí párky,
mají je dnes totiž v akci.
Pak jsem dostal skvělý nápad,
koupit někde růže rudý,
budeš mě snad ale chápat,
že jsem chlapec tůze chudý.
Snad postačí pusa krátká
a tahle kytka, jen se směj,
ta pusa bude krásně sladká,
takže slečno ... všechno nej :)
Přečteno 492x
Tipy 3
Poslední tipující: Lighter, chroust17
Komentáře (1)
Komentujících (1)