Vše je na nic
Anotace: líp už nebude :-(
Všechno je na nic,
všechno se s*re,
asi se zachumlám
do postele
Nebo vyběhnu
do bouřky ven,
to by byl
krásný to sen
Proč se všechno
musí zřítit,
a pak to už nejde
chytit?
Všechno co je
se podělalo,
veze se
/tak jako vždy/
Přečteno 229x
Tipy 8
Poslední tipující: Vlk v rouše, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, Petbab, padající do neznáma
Komentáře (1)
Komentujících (1)