:o)
I když v očích smutek skrýváš
tak naději neztrácíš
na svět srdcem se díváš
a potěšit smíš
hřející smích v okamžicích
smutek i radost mizící v mžicích
tichoucí písně smyčec šeptá
v krajině snů kde nikdo se neptá
v slunečním svitu pláně naděje
a pár milých slov smutek zakleje
alespoň na chvíli temnota mizí
okolní strasti jsou chvíli nám cizí
vzpomínky okamžiků v srdci zapsané
provázky loutek časem zpřetrhané
úsměvy v očích a hvězda v dlani
tak přej si...
---
jakékoliv přání
---
a
i když se nesplní teď
tak na nebi hledej dál
nezanevři
prý skrývá se tam
štěstí
jednoho dne
kdy doufat nebudeš
rozzáří se svět
a růže v dlaních ti stanou
vše bude dokonalé
a nedokonalosti půjdou stranou
navždy
Přečteno 320x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, ZuzInQa, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab, Lenullinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)