Můj miláček je návod a důkazem jeho na štěstí... vždyť co víc, než láska, opora, dobří přátele... co je víc, než nad upřímnost, pravdu.
21.06.2009 19:18:00 | NikitaNikaT.
Jak ráda bych já ty ruce hladila a do jeho dlaní zase své ruce vložila!:o))
16.06.2009 18:52:00 | střelkyně1
Ach ty dlaně! Nedávno jsem měl dlaňové období, dodnes si léčím mozoly na rukou od usilovného psaní. Ale, ruku na srdce, od lopaty jsou mnohem bolestivější.
ST.
13.06.2009 00:10:00 | Zasr. romantik