Budu

Budu

Anotace: Nevím co napsat jako anotaci , prostě mě napadla . . . .

Budu se smát , budu plakat ,
budu se kát , budu lapat .
Lapat po dechu ,
jenž momentálně nemám ,
a žít bez dechu ?
To opravdu nedám .
Budu se smát , budu plakat ,
budu se kát , budu lapat .
Lapat po přátelství ,
které mi chybí ,
toto neštěstí ,
vidí i oči rybí .
Budu se smát , budu plakat ,
budu se kát , budu lapat .
Lapat po lásce ,
která je krásná ,
která netrvá krátce ,
a není snadná .
Budu se smát , budu plakat ,
budu se kát , budu lapat .
Lapat po lásce pravé ,
kdy i malé dítko hravé ,
vidí lásku mezi dvěma ,
nezastaví je žádná stěna .
Budu se smát , budu plakat ,
budu se kát , budu lapat .
Lapat po všem co mé srdce žádá ,
po všem co mám prostě rádá ,
miluji vše , to co chci ,
i tím se blížím ke konci .
Budu se smát , budu plakat ,
budu se kát , budu lapat .
Poslední po čem budu lapat je život ,
až nebudu chtít zemřít ,
když získala jsem vše co jsem chtěla ,
tak to nechci opustit .
Autor 16Petra16, 13.06.2009
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: Mounkey, Kačennka, Le ver luisant, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí