vezmi si ma..

vezmi si ma..

Anotace: posledný krát..

vezmi si ma,
a urob zo mňa ešte aspoň raz svoju milenku..

obím ma tak,ako kedysi,
posledný krát..

buď so mnou do vtedy,
kým sa cez tvoje rameno nerožiari naše posledné ráno..

a potom ťa už nechám vážne ísť..
viac ťa nebudem trápiť..

no ešte aspoň raz,
v nebi milencov mi splň nádeje..

a ešte aspoň raz zaklam,
že ťa mám..
prosím..

posledný krát..
Autor bejbyyyy, 13.06.2009
Přečteno 284x
Tipy 10
Poslední tipující: floreciente, Juraj Hrom, Bíša, E-MM-A, labutí.holka, v.hercik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

cítiť tú rvúcu úprimnosť, a to je dobre

14.06.2009 16:14:00 | Juraj Hrom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel