čas od času a bez času
Anotace: :) bla bla bla:) ...nevím ...jen tak:)
je královna v kruhu
časoprostoru..
Ručička dupe o poledni
jak dvanáct tunových slonů..
lituji ji
ona nespí,ona jen umírá...
je rozhovorem pro desítky milenců
přáním nedočkvavého
a nenávistí pro zklamaného...
nesejdě z očí
nesejde z mysli
nikdy....
je to skutek v každém principu života
tvoří ho
a my tvoříme principy...
stáváme se anděli bez křídel
při myšlence na ní,
při myšlence na čas...
ručičko v kruhu ...
ty jsi ta rozhodující
/pro mě i pro ní/
pro každého...
*************************
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, somewhere, 6thSun, CorrimsonTom
Komentáře (1)
Komentujících (1)