Anotace: Nikdy nejste sami i když si myslíte že se kvám zády otočil celý svět.
Sbírka: Naděje
Taky zdravím.Možná jsou ty verše trošku děsivé to připouštím,ale život se s náma nemazlí.Kolikrát se musíme zvednout ze dna a držet se jediné myšlenky- Naděje?.O tom jsou mé básně je to základní kámen od kterého se odrážím.Tak se zatím měj hezky a děkuji za uvítání.
17.06.2009 16:18:00 | padlý anděl
Vítám tě na Literu.Jen tvých veršů se trochu děsím.Přeju ti sílu a štěstí.
14.06.2009 20:03:00 | stravla