Pohaslo slunce
Anotace: ...před půl rokem.
Sbírka:
TOBĚ
Odešel jsi před půl rokem,
každý večer ti hoří svíčky plamen,
už šest měsíců tu nejsi,
spíš tam daleko kdesi.
Pohaslo sluníčko, šlo na věčnost spát,
už jen vzpomínku ti můžeme dát...
Přečteno 405x
Tipy 11
Poslední tipující: hezule, al-pacino, Juraj Hrom, labuť, Květka Š., 6thSun, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)