Můj svět
Anotace: můj pesimistický pohled na svět
Nechte můj černo bílý svět takový jaký je ...!!!
Vaše pestro barevné barvičky se mi do něj nehodí...!!!
Všechno kazí...rozzáří můj svět a během vteřiny ho opět zhasnou...!!!
Radši budu mít černo bílý svět než blikající katastrofu...!!!
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)